Ook nu nemen we deel aan Mijn Huis Mijn Architect 2017!

06 september 2017

Wil je de sfeer achter onze gevels zelf komen beleven? Kom ons dan zeker bezoeken tijdens het openhuizenweekend van ‘Mijn Huis Mijn architect’ op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 te Genk.

Een woning voor een jong gezin waar licht en ruimtelijkheid centraal staan. Een open contact tussen de ruimtes zorgt voor een sterke interactie tussen de verschillende activiteiten van het gezinsleven. Door gebruik te maken van grote ramen geniet men op elk moment van de dag van natuurlijk licht. Vooral de open trap in combinatie met een vide op het zuiden, zorgt voor een sfeervol lichtspel.

De nagenoeg gesloten voorgevel zorgt voor de nodige privacy in de leefruimtes. De achtergevel werd daarentegen volledig opengetrokken naar de tuin, waardoor er een sterke relatie tussen binnen en buiten ontstaat.

De keuze voor houtskelet resulteerde in een gezonde woning met een aangenaam binnenklimaat en dit in een zeer beperkte bouwtijd.

De vier Sfera-pijlers: SFeer, Energie, Rust en Actief gezonde elementen, werden gecombineerd op maat van de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners. Op deze wijze kunnen ze positief leven in hun woning en hun woning positief beleven.

Ben je nu al nieuwsgierig bekijk dan zeker al enkele foto’s bij onze referenties…

© Sfera 2020