Half open ééngezinswoning

Type: Nieuwbouw
Bouwwijze: Houtbouw
Jaar: 2018
Locatie: Genk

Half open ééngezinswoning

In deze strakke half-open houtskeletwoning werd gespeeld met het hellend dak aansluitend op de buren en een hoger opgetrokken gedeelte om intern meer ruimte te creëren. De combinatie van gevelsteen met accenten in houten gevelbekleding en vulpanelen aan de raampartijen zorgt voor een speels effect. Intern werd gezorgd voor een optimaal zicht op de tuin terwijl het naar de straatzijde meer afgesloten werd gehouden. De leefruimtes zijn onderling open getrokken zodat een heel ruimtelijk gevoel ontstaat.

Meer referenties

Deze strakke half-open bebouwing toont een mooie harmonie tussen de houten gevelbekleding en de gevelsteen. Achteraan werd een overdekt terras ...
Verder Lezen
Deze bewoners hadden nood aan een grotere keuken en meer privacy in de tuin. Door de plaatsing van de uitbreiding ...
Verder Lezen

Bekijk meer projecten

Wij luisteren naar jouw verhaal

Contacteer ons en vertel ons alles over jouw droomwoning

Vrijblijvend kopje koffie?

Sfera Architecten

Bij Sfera architecten ontwerpen we volgens de Sfera levensstijl waarbij je niet enkel positief leeft in je woning, maar jij je woning ook positief beleven kan. We combineren sfeer, energie en rust met actief gezonde elementen. We luisteren steeds naar het verhaal achter je woorden en ontwerpen hiermee een sfeervolle, strakke woning die de vier Sfera pijlers volledig op maat van je eigen levensstijl en persoonlijkheid combineert. Op deze manier zetten we gezond bouwen om naar gezond wonen en leven.

Lees meer

over-sfera-bg-1
© Sfera 2021