MODERNE VILLA IN HET GROEN

Type: Nieuwbouw
Bouwwijze: Massiefbouw
Jaar: 2019
Locatie: Waanrode

MODERNE VILLA IN HET GROEN

Privacy, maar toch voldoende natuurlijke lichtinval én een uitgestrekt zicht op de achterliggende natuur? Deze moderne villa heeft het allemaal! Een gesloten voorgevel biedt veel privacy naar de straat. Maar de ZW-oriëntatie van deze gevel vroeg om een creatieve aanpak om toch voldoende licht binnen te halen. Een patio in de voortuin in combinatie met een centrale trappenhal aan een grote vide zorgt voor een enorme lichtinval waar zelfs de leefkelder van kan profiteren. De achtergevel is helemaal opengetrokken zodat er optimaal van het prachtige, uitgestrekte zicht kan geprofiteerd worden. Aan de masterbedroom is een privé-dakterras voorzien waar kan genoten worden van de gezellige zomeravonden. Kortom, een praktische maar sfeervolle moderne woning!

 

 

 

Meer referenties

Deze strakke half-open bebouwing toont een mooie harmonie tussen de houten gevelbekleding en de gevelsteen. Achteraan werd een overdekt terras ...
Verder Lezen
Deze bewoners hadden nood aan een grotere keuken en meer privacy in de tuin. Door de plaatsing van de uitbreiding ...
Verder Lezen

Bekijk meer projecten

Wij luisteren naar jouw verhaal

Contacteer ons en vertel ons alles over jouw droomwoning

Vrijblijvend kopje koffie?

Sfera Architecten

Bij Sfera architecten ontwerpen we volgens de Sfera levensstijl waarbij je niet enkel positief leeft in je woning, maar jij je woning ook positief beleven kan. We combineren sfeer, energie en rust met actief gezonde elementen. We luisteren steeds naar het verhaal achter je woorden en ontwerpen hiermee een sfeervolle, strakke woning die de vier Sfera pijlers volledig op maat van je eigen levensstijl en persoonlijkheid combineert. Op deze manier zetten we gezond bouwen om naar gezond wonen en leven.

Lees meer

over-sfera-bg-1
© Sfera 2021