MODERNE VILLA MET PATIO

Type: Nieuwbouw
Bouwwijze: Massiefbouw
Jaar: 2019
Locatie: Hasselt

MODERNE VILLA MET PATIO

Een noord gericht perceel met een mooi uitzicht vraagt om creativiteit! De patio vooraan zorgt voor veel lichtinval in de leefruimte en bureau maar privacy naar de straat. De achtergevel is volledig open getrokken met een rustgevende beleving als resultaat vanuit elke hoek van de leefruimte en keuken. Een grote vide ter hoogte van de zithoek verbindt het gelijkvloers met de verdieping. De bureau, gelegen op de verdieping aan deze vide, staat op deze manier in contact met de leefruimte. Op de verdieping is het ouderlijk gedeelte aan de achterzijde gesitueerd zodat ook hier van het zicht geprofiteerd kan worden. De kinderkamers hebben dan weer het voordeel van de oriëntatie daar zij aan de voorkant van de woning gesitueerd zijn. Voor ieder wat wils dus in deze mooie moderne woning!

 

 

 

 

 

Meer referenties

Deze strakke half-open bebouwing toont een mooie harmonie tussen de houten gevelbekleding en de gevelsteen. Achteraan werd een overdekt terras ...
Verder Lezen
Deze bewoners hadden nood aan een grotere keuken en meer privacy in de tuin. Door de plaatsing van de uitbreiding ...
Verder Lezen

Bekijk meer projecten

Wij luisteren naar jouw verhaal

Contacteer ons en vertel ons alles over jouw droomwoning

Vrijblijvend kopje koffie?

Sfera Architecten

Bij Sfera architecten ontwerpen we volgens de Sfera levensstijl waarbij je niet enkel positief leeft in je woning, maar jij je woning ook positief beleven kan. We combineren sfeer, energie en rust met actief gezonde elementen. We luisteren steeds naar het verhaal achter je woorden en ontwerpen hiermee een sfeervolle, strakke woning die de vier Sfera pijlers volledig op maat van je eigen levensstijl en persoonlijkheid combineert. Op deze manier zetten we gezond bouwen om naar gezond wonen en leven.

Lees meer

over-sfera-bg-1
© Sfera 2021