Open eengezinswoning

Type: Nieuwbouw
Bouwwijze: Houtbouw
Jaar: 2017
Locatie: Zonhoven

Open eengezinswoning

Deze open bebouwing wordt opgetrokken houtskelet en volledig afgewerkt met een rode gevelsteen. Er worden houten accenten gebruikt aan de carport en de patio links vooraan de woning. Deze patio zorgt ervoor dat het bureau, die vooraan gesitueerd is in de woning, toch een aangenaam buitenzicht krijgt, zonder te moeten inboeten aan privacy naar de straat. De achtergevel is opengetrokken om een optimaal contact te krijgen met de achterliggende tuin.

Meer referenties

Deze strakke half-open bebouwing toont een mooie harmonie tussen de houten gevelbekleding en de gevelsteen. Achteraan werd een overdekt terras ...
Verder Lezen
Deze bewoners hadden nood aan een grotere keuken en meer privacy in de tuin. Door de plaatsing van de uitbreiding ...
Verder Lezen

Bekijk meer projecten

Wij luisteren naar jouw verhaal

Contacteer ons en vertel ons alles over jouw droomwoning

Vrijblijvend kopje koffie?

Sfera Architecten

Bij Sfera architecten ontwerpen we volgens de Sfera levensstijl waarbij je niet enkel positief leeft in je woning, maar jij je woning ook positief beleven kan. We combineren sfeer, energie en rust met actief gezonde elementen. We luisteren steeds naar het verhaal achter je woorden en ontwerpen hiermee een sfeervolle, strakke woning die de vier Sfera pijlers volledig op maat van je eigen levensstijl en persoonlijkheid combineert. Op deze manier zetten we gezond bouwen om naar gezond wonen en leven.

Lees meer

over-sfera-bg-1
© Sfera 2018