Open eengezinswoning

Type: Renovatie
Bouwwijze: Massiefbouw
Jaar: 2017
Locatie: Overpelt

Open eengezinswoning

Deze bestaande woning uit de jaren 60 wordt volledig in een nieuw jasje gestoken. De koterijen achteraan maken plaats voor nieuwe moderne achterbouw. Het bestaande hoofdgebouw wordt afgewerkt met een witte kalei. De nieuwe achterbouw wordt uitgevoerd met een witte sierpleister, waardoor oud en nieuw één geheel vormen. Via de patio langs het huis komt het licht binnen in de leefruimtes en blijft de privacy van de bewoners behouden. Het oude dak wordt eraf genomen en voorzien van een nieuw zadeldak, waardoor de ruimte onder het dak optimaal gebruikt kan worden.

Meer referenties

Deze strakke half-open bebouwing toont een mooie harmonie tussen de houten gevelbekleding en de gevelsteen. Achteraan werd een overdekt terras ...
Verder Lezen
Deze bewoners hadden nood aan een grotere keuken en meer privacy in de tuin. Door de plaatsing van de uitbreiding ...
Verder Lezen

Bekijk meer projecten

Wij luisteren naar jouw verhaal

Contacteer ons en vertel ons alles over jouw droomwoning

Vrijblijvend kopje koffie?

Sfera Architecten

Bij Sfera architecten ontwerpen we volgens de Sfera levensstijl waarbij je niet enkel positief leeft in je woning, maar jij je woning ook positief beleven kan. We combineren sfeer, energie en rust met actief gezonde elementen. We luisteren steeds naar het verhaal achter je woorden en ontwerpen hiermee een sfeervolle, strakke woning die de vier Sfera pijlers volledig op maat van je eigen levensstijl en persoonlijkheid combineert. Op deze manier zetten we gezond bouwen om naar gezond wonen en leven.

Lees meer

over-sfera-bg-1
© Sfera 2021